Wat te doen als het "connectieve browser pakket" niet is geinstalleerd ?

De volgende gids is geschreven voor de brower Google Chrome

Wanneer u elektronisch wilt ondertekenen met uw identiteitskaart électronique « eID », krijg je de volgende bericht :

Klik eerst op de « Installeer de Connective Browser Package ».  U wordt doorgestuurd naar de « connective.eu ».  Druk op « Open de Chrome Web Store ».

In de rechterbovenhoek van het volgende venster, druk op de « Add to Chrome » om de plug-in te downloaden « Connective signing extension ».

Het volgende popup venster zal openen, druk op de knop « Add extension ».

Terug naar de webpagina « Connective » opengelaten, druk op de knop « ik heb de extensie geinstalleerd ».

De website zou de succesvolle installatie van de extensie moeten detecteren.  Daarna kan worden overgegaan tot ondertekening, zoals in deze gids is beschreven

Reageren is niet mogelijk in deze cursus.